Van Bergeijk Beheer

Van Bergeijk Beheer is een onafhankelijke beheerder met ruime ervaring op het gebied van vastgoed beleggingen van vermogende particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE). Onze deskundige dienstverlening onderscheidt zich door betrokkenheid, deskundigheid en een transparante werkwijze. Van Bergeijk Beheer levert een hoge kwaliteit tegen een marktconform tarief.

Bij beheer van vastgoed komt heel wat kijken. Juridische aspecten, financiële beslissingen, dagelijks onderhoud en langetermijnplanning zijn slechts enkele voorbeelden. Vastgoed beheer doe je er niet zomaar even bij.

Van Bergeijk Beheer kan u hierbij uitstekend ondersteunen. Administratief, financieel én technisch. We hebben de kennis, ervaring en de contacten om u een totaalpakket aan diensten te kunnen bieden. Zo bent u zeker van een professionele ondersteuning bij het beheren van uw belegging of uw VvE. Dat is zorgeloos beheer.

Van Bergeijk Beheer levert maatoplossingen

Van Bergeijk Beheer helpt eigenaren met een brede dienstverlening. Voordat wij een offerte uitbrengen, bespreken wij uw wensen met u persoonlijk. Als we hebben kennisgemaakt en het complex hebben gezien, doen wij u een aanbieding op maat voor uw situatie. 

Van Bergeijk Beheer staat voor het belang van U en de VvE

Van Bergeijk Beheer beheert voornamelijk vastgoed en VvE’s in Eindhoven en omgeving. We beheren woningen, bedrijfsruimten, parkeergarages en -terreinen, bedrijfsterreinen, bergingen en combinaties daarvan. Het team van Van Bergeijk Beheer bestaat uit ervaren vastgoedmanagers die jarenlange ervaring hebben met het beheer van vastgoed. Kennis waar u iets aan heeft. Van Bergeijk Beheer is een veelzijdige (VvE) beheerder, gedreven en scherp op afspraken en deadlines.